Christian Ouwens Galerie

Christian Ouwens Galerie is opgericht in 2004. De Galerie presenteert een uniek programma met publicaties, edities, tentoonstellingen en presentaties op het gebied van hedendaagse kunst, Dutch design en poëzie. De galerie ondersteunt onderzoek en experimenten met een programma dat openstaat voor samenwerking, met als doel het creëren van nieuwe synergieën tussen kunstenaars, verzamelaars, curatoren en het publiek.

galerie@christianouwens.nl
Voel je ook vrij om te bellen (+31(0)654765042)

Christian Ouwens Galerie is gevestigd in het culturele hart van Rotterdam. Het nieuwe Depot en Museum Boijmans van Beuningen, de Kunsthal, Huis Sonneveld, Chabot Museum, Het Nieuwe Instituut en Witte de Withstraat grenzen aan onze galerie binnen het Museumkwartier.

Bezoek ook onze buren, Hotel âme, voor een fijne nacht in Rotterdam of de conceptstore voor een zorgvuldig samengesteld en unieke selectie artikelen en goede koffie!

We werken alleen rechtstreeks met onze kunstenaars en vormgevers. We realiseren met hen inspirerende projecten en tentoonstellingen. Of in het geval van Armando (1929-2018) en Eugène Brands (1913-2002) werken we samen met de rechthebbenden. Op deze manier kunnen we de authenticiteit en kwaliteit garanderen.

Galerie Christian Ouwens