Let op: donderdag 28 juli en vrijdag 29 juli zal de galerie bij hoge uitzondering gesloten zijn.

Op zaterdag 30 juli bent bent u weer van harte welkom van 11:00 u tot 17:00 uur.

De galerie is gelegen te Eendrachtsweg 20, tegenover het Museumpark (Boijmans van Beuningen, Chabot, Het Nieuwe Instituut, Kunsthal en Sonneveld huis).
Christian Ouwens heeft twee bijzondere boeken uitgegeven. Hiernaast ziet u hèt overzichtsboek van Armando, met op de cover een prachtige foto gemaakt door Anton Corbijn. Daarnaast ziet u Imaginair, over het werk en leven van Eugène Brands. Het boek telt 300 pagina’s, gevuld met 200 afbeeldingen op groot formaat. De tekst in het boek is geschreven door Hans den Hartog Jager.

Met enige regelmaat zijn er nieuwe werken in de galerie tentoongesteld. Op woensdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom om de nieuwe werken te bezichtigen. Ook wordt de website wekelijks aangevuld met schilderijen, sculpturen en grafiek.
Hiernaast ziet u Schwarz, een van de nieuwe werken die te zien zijn in de galerie. Een selectie van deze nieuwe werken van Armando is reeds hier op de website te zien. Hieronder ziet u werken van Klaas Gubbels, Eugène Brands, Anke Roder en Sjoerd Buisman.

Dit is slechts een selectie van werken die de galerie presenteert. Momenteel tonen we een mooie samenstelling van kunstenaars. We presenteren werk van onder andere Armando, Eugène Brands, Klaas Gubbels, Sjoerd Buisman, Bernard Heesen, Anke Roder, Yoshitomo Nara, Thé Tjong-Khing, Kiki van Eijk en Piet Hein Eek. Daarnaast is een ruime selectie van gesigneerde boeken, tekeningen, grafiek en design.