Christian Ouwens Galerie

Christian Ouwens Galerie is opgericht in 2004. De Galerie presenteert een uniek programma met publicaties, edities, tentoonstellingen en presentaties op het gebied van hedendaagse kunst, Dutch design en poëzie. De galerie ondersteunt onderzoek en experimenten met een programma dat openstaat voor samenwerking, met als doel het creëren van nieuwe synergieën tussen kunstenaars, verzamelaars, curatoren en het publiek.

galerie@christianouwens.nl
Voel je ook vrij om te bellen (+31(0)654765042)

We werken alleen rechtstreeks met onze kunstenaars en vormgevers. We realiseren met hen inspirerende projecten en tentoonstellingen. Op deze manier kunnen we de authenticiteit en kwaliteit waarborgen.

Galerie Christian Ouwens
Bekijk onze tentoonstellingen!
Tentoonstellingen
Christian Ouwens Galerie is gevestigd in het culturele hart van Rotterdam.

Het nieuwe Depot en Museum Boijmans van Beuningen, de Kunsthal, Huis Sonneveld, Chabot Museum, Het Nieuwe Instituut en Witte de Withstraat grenzen aan onze galerie binnen het Museumkwartier. Bezoek ook onze buren, Hotel âme!

KunstKoop

Van illustratie tot design, tot schilderij – met de KunstKoop kan je hedendaagse kunst en vormgeving op afbetaling kopen bij Christian Ouwens Galerie. Je betaalt in maandelijkse termijnen, terwijl je het werk al thuis hebt. Het Mondriaan Fonds betaalt de rente. Zo wordt kunst kopen ook mogelijk voor jou! Kijk op de site van de KunstKoop voor meer informatie: https://www.kunstkoop.nl/