Tentoonstellingen

RAPTURE, Gemengde techniek op doek (2016)

250 x 200 cm
Gemengde techniek op doek (verkocht)
“Ik woon midden in de bossen in een erg afgelegen gebied. Mijn relatie met de natuur is voor mij altijd belangrijk geweest. Er is een aantrekkingskracht die ik niet aan mijzelf kan uitleggen. Ik woon er en toch blijf ik een buitenstaander. Het heeft iets mysterieus.”
James Aldridge

Little Owl, CUT OUT (2022)

56 cm x 40 cm, unicaat

Het panoramische schilderij, Cold Mouth Prayer, schilderde Aldridge in opdracht voor het restaurant van Tate Modern in Londen. Het 10 meter lange werk is beïnvloed door onder andere 19-eeuws Frans behang, beelden uit de natuur en iconografie uit de extreme heavy metal. Door de combinatie van decoratieve bloemen en kraaien die rook uitademen, ontstaat er een landschap van mysterie met een duistere ondertoon.

JAMES ALDRIDGE: COLD MOUTH PRAYER
“Het Zweedse landschap is melancholisch. Je voelt waar de folklore vandaan komt en op welke manieren de natuur met die verhalen verbonden is. De aanwezigheid van een spiritueel, religieus geloof, ook al heb ik dat zelf niet. Met mijn werk, probeer ik iets te vatten, dat in wezen niet te begrijpen valt.”
James Aldridge

ENCLOSED (2017) (VERKOCHT)

200 x 180 cm
Gemengde techniek op doek
“Mijn interesse ligt in het concept van het geloof en hoe dit zich manifesteert in beelden en illustraties. Ik probeer in mijn beelden te geloven als ik ze maak. Op die manier krijgt ieder onderdeel van het schilderij een fysieke lading en een eigen karakter. Dat is precies waar ik op zoek naar ben. Het is niet een verhaal, maar een psychologische ruimte en het gevoel of de atmosfeer die daar van af straalt.”
James Aldridge

'Fire' (2018)

114 x 114 cm
Gemengde techniek op doek
Tentoonstellingen
Tentoonstellingen
IEDER EXEMPLAAR IS UNIEK

MET DE HAND GEMAAKT

Tentoonstellingen

ALLEN GENUMMERD EN GESIGNEERD, IN EEN EENMALIGE OPLAGE VAN 12 EXEMPLAREN, 3 ARTIST PROOFS EN 3 MUSEALE EDITIES.

43 cm breed & 54,5 cm lang.
Tentoonstellingen

Kamagurka werkt exclusief met Christian Ouwens Galerie aan beelden die zowel binnen als buiten een plaats verdienen.

Dit beeld, in de serie Luchttekeningen, heeft Kamagurka in een strikt gelimiteerde oplage van 7 gemaakt.

Naast deze oplage van 7 kan het beeld ook maximaal 3 keer op groot formaat uitgevoerd worden. Denk hierbij aan plaatsing in een tuin of openbare ruimte.

Voor uitzonderlijke maten of opdrachten, neemt u contact op met galerie@christianouwens.nl en wij reageren op zeer korte termijn.