Tentoonstellingen

De Fauteuil Direction is een comfortabele stoel met armleuningen, die vooral geschikt is als eetkamerstoel. Deze stoel doet de kenmerkende focus van Prouvé op design factoren eer aan. De stoel is ideaal om het thuiskantoor een persoonlijk karakter te geven.

650 x 815

Materiaal
Stof, leder en metaal

Prijs
vanaf 1910,-

Garantie
2 jaar

Levertijd
4-6 weken
Tentoonstellingen

De tafel Guéridon, die door ontwerper en ingenieur Jean Prouvé werd ontworpen voor de universiteit van Parijs, is een schoolvoorbeeld van een transparante constructie. Deze houten tafel is een variatie in natuurlijk materiaal op de architecturale ontwerpstijl van Prouvé, die aantoont dat moderne tafels niet per se van staal en glas hoeven te zijn.

 

 

Afmetingen: ø 900 mm ø 1050 mm

Materiaal
Hout en metaal

Kleur
Eiken naturel

Prijs
vanaf 2.440,-

Garantie
2 jaar

Levertijd
6-8 weken

De Franse ontwerper en ingenieur Jean Prouvé ontwierp de ronde, houten tafel Guéridon in 1949. Ze is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en in verschillende hoogwaardige houtsoorten.

Jean Prouvé die tijdens zijn leven bekend was als constructeur, was tegelijk ontwerper en producent van zijn ontwerpen. Zijn unieke oeuvre gaat van een briefopener tot deur- en vensterbe-
slagen, verlichting en meubelen en prefabwoningen, kortom bijna alles wat gebouwd en industrieel vervaardigd kan worden.