ART Central Rotterdam XL – Art Weekend – 12 & 13 maart

In het weekend van 12 en 13 maart 2022 is de galerie niet alleen op de zaterdag 12 maart geopend, maar ter gelegenheid van het ART Central - Art Weekend ook op zondag 13 maart.

Op 12 en 13 maart 2022 van 12.00 uur tot 17.00 uur kunnen bezoekers zich laten onderdompelen en deelnemen aan verschillende tours langs de galeries en tentoonstellingsruimtes om zo de levendige beeldende kunstscene in Rotterdam te vieren en verder te promoten als waardevol onderdeel van de stad. Rotterdam is dè culturele broedplaats voor de hedendaagse kunst; de galeries en tentoonstellingsruimtes laten er de nieuwste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst zien.

Met een (stempel)kaart, met daarop een overzicht van alle locaties van alle deelnemende partijen, kunnen deelnemers meedoen met de georganiseerde - gratis – fiets tours of zelf hun route bepalen. 20 Stempels kunnen bovendien een kunstwerk opleveren. Art Central Rotterdam XL is dan ook een unieke kans om de bloeiende Rotterdamse kunstwereld te ervaren en te ontdekken.

Tevens zal de opening van de tentoonstelling 'Slow Burn' van James Aldridge plaatsvinden op 12 maart in de galerie.