​Onze website wordt vernieuwd. Hierdoor kunnen onvolkomenheden voorkomen.

Excuses voor enig ongemak.
​Galerie Christian Ouwens is gelegen tegenover het Museumpark in Rotterdam, om de hoek van de Witte de Withstraat.

We werken alleen rechtstreeks met onze kunstenaars en realiseren met hen inspirerende projecten en tentoonstellingen. Of in het geval van Armando (1929 - 2018) en Eugène Brands (1913 - 2002) werken we samen met de rechthebbenden. Op deze manier kunnen we de authenticiteit en kwaliteit garanderen.

Christian Ouwens is voorzitter van de Nederlandse Galerie Associatie (NGA) en bestuurslid van de Stichting Eugène Brands.

Tot en met 21 december 2019 is de tentoonstelling Klaas Gubbels, beelden en schilderijen in de galerie!
Christian Ouwens

Op 1 juli was het een jaar geleden dat Armando, op 88-jarige leeftijd, in zijn slaap is overleden. Wij verloren hiermee een begenadigd kunstenaar, schrijver, acteur, muzikant, maar bovenal een fijn mens.

De foto hiernaast, Armando werkt aan zijn laatste tekeningen, is in juni gemaakt tijdens ons meerdaagse bezoek aan Potsdam.

Bedankt lieve Armando voor de hele mooie periode dat we je hebben mogen leren kennen, voor het boek dat we met elkaar samenstelden, de etentjes en meer…

Christian Ouwens, Conny, Tenzin en Isa
Christian Ouwens
​Het 300 pagina’s tellende overzichtsboek dat Christian Ouwens, Hans den Hartog Jager en Armando samenstelden. Hierin is de veelzijdigheid van dit multitalent in beeld gebracht. De omslagfoto is van Anton Corbijn.

Bestel dit boek hier (ISBN 9789490291037).