​LET OP: DONDERDAG 11 JULI ZIJN WIJ GESLOTEN VANWEGE EEN OVERLEG OVER DE KUNSTKOOP REGELING BIJ HET MONDRIAAN FONDS.
​Galerie Christian Ouwens is gelegen tegenover het Museumpark in Rotterdam, om de hoek van de Witte de Withstraat.

We werken alleen rechtstreeks met onze kunstenaars en realiseren met hen inspirerende projecten en tentoonstellingen. Of in het geval van Armando (1929 - 2018) en Eugène Brands (1913 - 2002) werken we samen met de rechthebbenden. Op deze manier kunnen we de authenticiteit en kwaliteit garanderen.

Christian Ouwens is voorzitter van de Nederlandse Galerie Associatie (NGA) en bestuurslid van de Stichting Eugène Brands.

Christian Ouwens
Hiernaast afgebeeld is het werk ​Flowing Black uit 1991 van de meesterlijke CoBrA kunstenaar Eugène Brands. Op dit moment zijn we de voorbereidingen aan het treffen voor een tentoonstelling en bijbehorend publicatie.

Op 1 juli 2018 is Armando, op 88-jarige leeftijd, in zijn slaap overleden. Wij verliezen hiermee een begenadigd kunstenaar, schrijver, acteur, muzikant, maar bovenal een fijn mens.

De foto hiernaast, Armando werkt aan zijn laatste tekeningen, is in juni gemaakt tijdens ons meerdaagse bezoek aan Potsdam.

In de galerie is momenteel de duo-tentoonstelling van Armando en Sjoerd Buisman te zien. Deze tentoonstelling heeft Armando alleen op foto’s kunnen bekijken, maar was hier heel content mee.

Bedankt lieve Armando voor de hele mooie periode dat we je hebben mogen leren kennen, voor het boek dat we met elkaar samenstelden, de etentjes en meer…

Christian Ouwens, Conny, Tenzin en Isa
Christian Ouwens
​Het 300 pagina’s tellende overzichtsboek dat Christian Ouwens, Hans den Hartog Jager en Armando samenstelden. Hierin is de veelzijdigheid van dit multitalent in beeld gebracht. De omslagfoto is van Anton Corbijn.

Bestel dit boek hier (ISBN 9789490291037).