De galerie is gelegen aan de Eendrachtsweg 20, tegenover het Museumpark (Boijmans van Beuningen, Chabot, Het Nieuwe Instituut, Kunsthal, Sonneveld Huis en het nieuw te bouwen Collectiegebouw).

De openingstijden zijn donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur of op afspraak.
Christian Ouwens publiceerde onlangs het boekwerk over de groepstentoonstelling van Armando, Cherry Duyns, Klaas Gubbels en Jan Roeland: ‘Vier’.

In 2016, tijdens de tentoonstelling ‘Vier’ in Galerie Christian Ouwens, overleed Jan Roeland. Hierdoor is besloten de boekpresentatie rond deze tentoonstelling op een later tijdstip te laten plaatsvinden.

De uitgave is te koop in de galerie voor 23,50 euro. Wij hebben ook enkele gesigneerde exemplaren beschikbaar!

De reprise van de tentoonstelling duurt tot 25 februari 2017.

Galerie Christian Ouwens is geselecteerd om de KunstKoop regeling aan te bieden. Met de KunstKoop kunt u kunst en design aanschaffen en in termijnen betalen door middel van een (renteloze!) lening van het Mondriaan Fonds.
 

Christian Ouwens
Op 4 maart, tijdens de Museumnacht, zal de opening van de tentoonstelling van Anke Roder en Harm-Jan Boven plaatsvinden.

De schilderijen van Anke Roder, gemaakt van encaustiek gecombineerd met olieverf, vallen op door haar kleurwerking, ruimtelijkheid en het veranderende licht in haar landschappen.

Harm-Jan Boven zal naast zijn bijzondere, houten assemblages gemaakt van gevonden materialen ook foto’s van geabstraheerde landschappen tentoonstellen.
​A bigger book, het grote 600 pagina’s tellende David Hockney-boek, is beschikbaar! Vanzelfsprekend gesigneerd door de meester zelf.

Het boek is 70 x 50 cm. (opengeslagen 70 x 100 cm.) en wordt geleverd met een door Marc Newson ontworpen standaard.

Inclusief nog een extra, begeleidend boek kost het geheel 2.000,-. Dan wordt het ook afgeleverd en gemonteerd op jouw favoriete plek in huis of kantoor!