​James Aldridge, As above so below

Deze prachtige uitgave ‘James Aldridge, As above so below’, hardcover, 104 pagina’s en op groot formaat, gaat in op de serie van acht indrukwekkende schilderijen. Door de riante hoeveelheid detailfoto’s krijgt de lezer een innige weergave van de imposante, originele kunstwerken.. De teksten zijn van Mathias Ussing Seeberg, curator van het Louisiana Museum of Modern Art in Denemarken.

Klik hier om het boek te bestellen.

Vier
Armando, Cherry Duyns, Klaas Gubbels, Jan Roeland

Het boekwerk ‘Vier’ is gepubliceerd naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling bij Galerie Christian Ouwens, over de kunstenaars Armando, Klaas Gubbels, Jan Roeland en Cherry Duyns.

De tentoonstelling ‘Vier’ was samengesteld uit bijzondere werken die toonaangevend zijn voor de hedendaagse kunst en omvatte een ruim oeuvre aan werken van de vier vooraanstaande kunstenaars. ‘Vier’ bleek de laatste tentoonstelling waar Jan Roeland aan heeft bijgedragen, voor zijn overlijden.

De cover van het boek kan door middel van de bijgeleverde gezeefdrukte stickers worden gepersonaliseerd. De afgebeelde werken zijn speciaal door de kunstenaars voor ‘Vier’ vervaardigd, de teksten in het boek zijn geschreven door J. Heymans.

Klik hier om het boek te bestellen.

Imaginair, Eugène Brands

Het boek ‘Imaginair’ over het werk van Eugène Brands werd door Christian Ouwens gepubliceerd.

‘Imaginair’ geeft een prachtig inzicht in de verschillende kunstwerken van Brands, zijn leven en zijn fascinatie voor het universum. Zijn levensvisie en zoektocht naar waarheden zijn terug te redeneren naar zijn abstractie en liefde voor diepe kleuren.

Het boek vertegenwoordigt een ruim oeuvre aan werken van Eugène Brands, die op groot formaat zijn afgebeeld, afwisselend met teksten van Hans Den Hartog Jager.

Klik hier om het boek te bestellen.

ARMANDO, Armando

Na het bijzonder succesvolle boek Eugène Brands Imaginair hebben kunstcriticus Hans den Hartog Jager en Christian Ouwens opnieuw de handen ineen geslagen en publiceerden hèt overzichtsboek van Armando.

Op de voorplaat staat een werkelijk prachtige foto van meesterfotograaf en regisseur Anton Corbijn.

Klik hier om het boek te bestellen.